Alles van het leven komt me toe met Gemak, Vreugde & Glorie

NL-vertalingen - Bars-mails

 

De vertalingen zijn mede tot stand gekomen door mijn dochter Myrthe Wolsink.

Zodra je je eerste Bars®class achter de rug hebt worden jouw gegevens ge-upload naar Access Consciousness® door de facilitator van je Bars®class.

Jij ontvangt dan in de loop van de weken daarna, van Access 23 e-mails over de Bars®. Vanzelfsprekend Engelstalig.

In de loop van de afgelopen jaren kwamen er steeds meer verzoeken onze kant uit ( en wellicht ook aan andere facilitators) om ook deze e-mails nederlandstalig leverbaar te maken, net als de manuals.Voor sommige mensen bleek de gebruikte Engelse taal te lastig te zijn om volledig te begrijpen, om welke reden dan ook. 

 

Moge duidelijk zijn dat het vertalen en maken van deze tekst pdf's een flink karwei is. Dit werk wordt niet door Access Consciousness® betaald. Het is een initiatief van mijzelf. Vandaar dat ik er een vergoeding voor vraag van € 45.- voor de hele set van 23 vertaalde e-mails. Wil je weten wat je koopt? 

 

Onderaan deze pagina kan je  gratis de pdf dowloaden van de eerste Access-mail. Hoe wordt het nog mooier dan dit? 

 

De verzending van de mails gaat via wetransfer.com alwaar je na voldoening het gehele pakket kan downloaden. Simpel en gemakkelijk.

 

Helemaal onderaan deze pagina staan de mails als 1 product om aan te schaffen. Na voldoening kan het even duren voor de mail met je factuur naar je toe komt maaaaaaar ze zijn dan wel onderweg naar jou.

 

 

Bars 1 Ben je al begonnen met het veranderen van je leven.pdf
PDF – 83.5 KB 750 downloads

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.