Alles van het leven komt me toe met Gemak, Vreugde & Glorie

 

Ben jij een Bars® Practitioner en wil je op deze website vermeld staan?

Mijn website Modern Bewustzijn.nl is nu bijna vijf jaar in de lucht en trekt iedere dag veel bezoekers die op zoek zijn naar de mogelijkheden tot het verkrijgen van meer bewustzijn. Veel practitioners hebben hun kennis mogen doorgeven omdat deze zoekers hen op deze website hadden gevonden.

Ik heb met veel plezier alles wat er van Access op staat vertaald of zelf geschreven. De site is inmiddels ook voor velen een bron van waar af veel tekst geplukt en gekopieerd wordt. Enkelen hebben me om toestemming gevraagd en dat is leuk. Ik zou het nog alleen leuker vinden als meer kopieerders dat deden. Mijn werk wordt gewaardeerd dus hoe wordt het nog mooier dan dit?

IedereBars® Practitioner en/of Facilitator kan een vermelding op mijn website hebben. Ben je ook Facilitator dan wordt je ook op die pagina vermeld.

Ik houd de website bij en reclamevrij en ik maak daarvoor kosten. Één van de redenen dat ik betaalde vermelding van collega’s kies is deze: een aantal keer per jaar sta ik, geassisteerd door collega’s op beurzen. Hier wordt dus vanzelfsprekend veel ‘reclame’ gemaakt voor Modern Bewustzijn (ik betaal de beursdeelname - dus mijn website). Er is door de vermeldingen al veel inkomsten gegenereerd door collega’s die niet op de beurs participeerden en wel cliënten hebben gekregen. Door hun vermelding zijn ze gevonden door Access geïnteresseerden. Hartstikke leuk en hoe wordt het nog leuker?

Wil je vermeld worden dan reken ik daar € 3.- per maand voor, oftewel € 36.- per jaar. Exclusief BTW.  

Voor vermelding ontvang ik graag de volgende gegevens via mail renee@emobalans.nl

  • Stad: 
  • Naam en achternaam: 
  • Adres en postode:
  • Telefoonnummers: 
  • Website: 
  • Evt: e-mailadres: 
  • Voor de factuur je BTWnummer:

Hoe wordt het nog mooier dan dit? ♫♪♫♪ ♫ ♪ ♫