Zoek jij je leven lang al naar antwoorden? Weet je diep van binnen dat er meer mogelijk is dan hetgeen je nu hebt gecreëerd?

Wat is jouw doel in je leven? Het project waar je eindelijk geld mee gaat verdienen? De juiste manier van eten? De fysieke en emotionele gezondheid die je zoekt?. Dwingt heel jouw realiteit je de antwoorden te zoeken? 

 

Wat als de juiste vragen stellen hetgeen is dat je alles zal geven wat je maar wenst?

Access Consciousness biedt een set tools/gereedschappen, vragen en processen die je helpt je te ontdoen van de beperkende overtuigingen en conclusies die je gelooft en die je weerhouden van het creëren van het leven dat je werkelijk wilt leiden. Waarom creëer je jouw leven op basis van andermans wensen en overtuigingen? En wat is er voor nodig om je eigen ‘grootsheid’ te erkennen en daarmee je eigen, echt gewenste, fenomenale leven te creëren en genereren? Wat als je door verandering van jouw gezichtspunt je hele realiteit zou kunnen veranderen? Is het nu dan de tijd om eindelijk het geld, de levensvreugde, de gezondheid, het lichaam te hebben dat je werkelijk wenst?

 

Dit is geen ‘positief denken’. Het heeft niets de maken met mantra’s of affirmaties. Access geeft je de kracht en gereedschappen om je eigen kennis aan te boren en te erkennen. Zodat je kunt veranderen wat in je leven niet goed voor je werkt. Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst etc.. Access geeft je de mogelijkheid om deze op te lossen. Goede Access-gereedschappen die je hiermee kunnen helpen zijn de Access verbale processen, de Access body processen, de Access clearing sessies en de Access Bars.

 

Dit betekent dat we de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelfsaboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste fouten/programma’s blijvend kunnen veranderen.

 

Met het gebruik van de Access technieken en de Access “Tools”, kan je jezelf ontwikkelen in iets wat voor de meesten van ons in deze realiteit geheel onbekend is. Je hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn.

 

Je zal beginnen te ervaren hoe het is om in je eigen kracht te staan, betere relaties met anderen te hebben en om meer gemak van jezelf te houden.

 

Met het gebruiken van de Access Consciousness Energie Transformatie technieken kan je leren om je eigen werk, zaken en geld op een bewuster manier te creëren. Jouw verandering zal niet onopgemerkt blijven en doorsijpelen in jouw omgeving.

Een nieuw leven met meer plezier, welvaren en waarde wacht op je.

 

Hoe wordt het nog beter dan dit?