Verbale (mondelinge) processen

“Verbal Processing”, het mondeling schoonmaken, of wel het “clearen” van energie. Vaak kan je niet onder woorden brengen wat de blokkade of beperking is die je dwars zit, maar is het een energie die je voelt en die beperkend werkt. Met verbaal clearen lokaliseren we de energie die je onbewust hebt gecreëerd en in stand houdt, en die we willen veranderen. Vaak is de energetische lading van iets nog zwaarder dan de wetenschap zelf.

Een techniek van Access is de Clearing Statement:

Right, Wrong, Good, Bad, POC, POD, All 9, Shorts, Boys, Povads and Beyonds 

Wat is de Clearing Statement?

De Clearing Statement is een afkorting die we gebruiken om te verschillende energieën te “clearen” en is ontworpen om je denkende, logische brein te omzeilen. Ook al versta je de Clearing Statement niet en begrijp je cognitief niet wat het doet, je hoeft het ook niet te begrijpen. Het werkt. Uitleg Clearing Statement

Hoe gebruik je de Clearing Statement?

Voor gebruik van de Clearing Statement stellen we eerst een vraag over de beperking of blokkade. Die vraag behoeft geen antwoord, we willen alleen de energie omhoog brengen die de vraag of het onderwerp oproept. Vervolgens vernietigen en oncreëren we die energie met de Clearing Statement.

Je zou jezelf bijvoorbeeld kunnen vragen “Wat heb ik besloten over het probleem dat ik heb?” Voel de energie die opkomt en zeg dan, in jezelf of hard op:

“Alles wat dit is, wil je het vernietigen en oncreëren? Of "alles wat dit naar boven brengt vernieting en oncreëer ik nu" :Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds”.

Het mooie is dat je dus niet precies cognitief hoeft te weten en begrijpen wat de bron van je probleem is. Door de energie op te roepen en de Clearing Statement te zeggen laat je deze, voor jou onbekende, bron oplossen.Je kan de clearing statement zien als een stofzuiger die de energie die je oproept, opzuigt.

Wat gebeurt er na het “clearen”?

Je zal opmerken dat je je anders voelt na elke clearing met de clearing statement. De een ervaart een “lichter” gevoel waar het eerst heel “zwaar” voelde, de ander ervaart tintelen in het lijf, alsof er meer ruimte in komt. Sommige blokkades verdwijnen al met één clearing. Andere blokkades hebben meerdere herhalingen nodig, afhankelijk van de zwaarte van de energie. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Elke keer als je één van deze (zelfgecreëerde) beperkingen oplost met de Clearing Statement, los je dezelfde beperkingen op voor nog duizenden mensen. Al deze mensen waarmee je verbonden bent in dit leven en in vorige levens, komen bij elkaar uit op in ieder geval 350,000 mensen. Als jij verandert krijgen zij ook clearing/schoonmaak en profiteren zij daarvan mee op een bepaald energetisch niveau. De hele planeet wordt lichter als jij je blokkades en opgelegde beperkingen los laat.)

Klinkt het te makkelijk om te werken?

Dat is een overtuiging die je terug zou kunnen houden van iets beters dan wat je leven nu is.