Body Processen

 

Wat zijn: Access Body Processen?

Een Access Consciousness “Body Process” is een methode die met het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te laten lopen. Deze behandelingen geeft het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug in, wat het lichaam ondersteunt in herstel en duurzaamheid. De energie is de natuurlijke energie die onze lichamen zijn en waar ze toegang tot hebben vanuit overal in het universum.

Wie heeft de Body Processen ontdekt?

De body processes zijn ontdekt en ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer van Access Consciousness®. Op de Website van Access Consciousness is meer te vinden over Gary Douglas en Dr. Dain Heer.

Wat doet de energie van de lichaamsprocessen?

De processen helpen je lichaam terug te komen in zijn oorspronkelijke functionaliteit, wat je lichaam ondersteunt bij het herstellen van trauma/schade dat het in stand houdt, of dat nou door onderliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijke verwonding/letsel/blessure.

Er zijn processen voor het terugdraaien van blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid, het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen, het verbeteren van het gezichtsvermogen, het laten verjongen van de huidcellen, het versterken van het immuun systeem en de spijsvertering, het verwerken van trauma en drugsverleden etc.

Waarom zijn er zo veel verschillende Body processen?

Het laten lopen van verschillende energieën op verschillende plekken op het lichaam creëert verschillende effecten. Voor maximaal resultaat kan de energie gefocust worden op elke fysieke klacht. Bijvoorbeeld: als je vaak ziek bent zou je een proces kunnen laten lopen dat focust op het immuun systeem.

Wat zijn de voordelen van het laten doen van een Body Process?

De voordelen zijn ontelbaar en worden nog steeds verder ontdekt. Het merendeel van de mensen zegt dat ze een gevoel van welzijn ervaren, meer gemak met hun lijf hebben en sneller herstellen van kwaaltjes en ongemakken.

Moet ik mijn kleren uittrekken?

Nee. Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden.

Hoe is het om energie op het lichaam te laten lopen?

Ieders ervaring met energie is anders. Sommigen zeggen tijdens het laten lopen van energie een warmte of een tintelend gevoel waar te nemen, of een gevoel van rust en gemak te ervaren in hun lichaam. Voor anderen duurt het een tijd voordat ze überhaupt iets voelen. Het goede nieuws is, je hoeft helemaal niets te voelen om het te laten werken. Het werkt gewoon.