Ervaringen en reacties na de Bars.

De ervaringsverslagen zijn authentiek en soms ingekort en allemaal behandeld door Renée

Miranda: Na de Bars-sessie voelde ik me zekerder, ik lachte meer en had ik een andere 'kijk' (positiever) bij bepaalde probleempjes en ik was minder perfectionistisch.

Nico: Door mijn hersenbeschadiging die ik heb opgelopen bij een ongeval ontbreekt het mij regelmatig aan t nemen van initiatief. Zelf vond ik dat ik meer dingen ging doen, maar nog belangrijker van mijn omgeving (o.a. mijn vrouw) hoorde ik dat ik meer dingen uit mezelf ging doen. Ik pakte dingen op die ik maanden had laten liggen. Kreeg weer zin om dingen te doen. Ik heb nu vanwege de drukte op t werk 11 dagen achter elkaar gewerkt terwijl ik normaal na 4 dagen erg moe kon zijn. Ik voel me nog steeds goed. Kortom, het gaat steeds beter en daar ben ik blij mee.


Jan: Al jaren sliep ik zeer slecht en ondanks een apneu-masker was ik toch heel de dag moe en ik had een pijnlijke schouder. Meteen na de Bars behandeling de nacht prinsheerlijk geslapen totdat de wekker ging (kan me niet heugen wanneer dat ooit eerder is gebeurd) na twee weken vroeg ik aan mijn vrouw wat ook alweer mijn tweede “klacht” was,bleek de pijnlijke schouder te zijn die ik dus al die tijd niet meer had gevoelt..heerlijk! Aan het  eind vertelde Renèe iets  tussen neus en lippen door (zo leek het tenminste) over het parkeren van pieker-onderwerpen en zowaar ook dat werkt…ik ga meer ontspannen en uitgerust door het leven vanaf de behandeling en ik ben er erg blij mee. Een maand na de Bars behandeling: Ik slaap niet meer zo vast maar ik lig ook niet de rest van de nacht wakker, zelfs zonder apneu-masker

Partner van ex-slapeloze: zo'n twee weken na de behandeling vroeg mijn man aan mij wat zijn tweede “klacht” ook alweer was…zijn pijnlijke schouder. Dus daar had hij vanaf de behandeling ook geen last meer van en had dit daardoor ook vergeten.

Yvonne: Ik ondervond veel verdriet, pijn en ik kon absoluut niets loslaten. Na de behandeling ben ik positiever, opener naar anderen, en ik zit beter in mijn vel. 

Michèle: Ik was erg onzeker, durfde niet zoveel te doen, was snel op de kast te krijgen en ondervond veel last van negatieve ervaringen en gebeurtenissen uit het verleden. Erna had ik het gevoel alsof ik een jas van lood met extra gewicht eraan uit had getrokken. Nu ben ik een stuk rustiger geworden in mijn hoofd. Ik durf veel meer en kan ook veel meer aan.

Yolande: Ik merk dat ik alles beter relativeer en ik ben begonnen aan een hobby die ik al heel lang wilde beginnen maar nooit de rust voor kon vinden omdat er altijd van alles moest.

Yvette: Nu slaap ik beter en ben dus ook meer uitgerust. Ook heb ik het idee dat het iets “leger” in mijn hoofd is, ik neem meer op, vergeet minder snel. Ik heb inmiddels een paar “maagzweer” momenten meegemaakt en ik heb gemerkt dat het me niet zoveel meer deed. Die maagklachten krijg ik nu niet meer zo

Desi: Ik maakte mijzelf veel te druk om onbenullige dingen. Ik ben nu rustiger. Ik kan mij nog steeds wel druk maken om kleine dingen. Dit is echter wel sneller over.

Anita: Ik had meer energie en ik kon bergen verzetten! Mijn productiviteit was duidelijk hoger en ik voelde me veel minder belast. Het werk ging erg gemakkelijk. Ik ben nog steeds energiek en relaxt, alles gaat me gemakkelijker af. Ik heb het gevoel dat ik ballast kwijt ben en dat ik meer rust heb gekregen.

Robert: Voor: Geen gelukkig gevoel, communicatie problemen met mensen in het algemeen. Tijdens: gepaard gaande met en onderbroken door de af en toe rijkelijk vloeiende tranen (frustratie, woede) regelmatig of koude rillingen tijdens het verwijderen van de energieën door de clearing statement. Na: Het algeheel gevoel is beter. Zeer positief over de eerste ervaringen.

Edith:ik ben veel rustiger, vertoon assertiever gedrag. Na twee maanden: ik kan duidelijker verwoorden wat mij dwarszit en waarom.

Jan: Ik voel me ontspannen, ben rustig geworden en de moeheid heeft plaats gemaakt voor een ongekende vitaliteit 

Mariëlle de moeder over Jens: (9 jaar):De juf op school gaf aan dat het veel beter ging. Hij werkte netter, maakte minder fouten en zat lekkerder in zijn vel. Thuis merkten we ook dat hij beter met bepaalde emoties kon omgaan en minder snel boos of verdrietig werd.

Mariëlle:Ik merkt dat ik (meestal) rustiger kan reageren. Ik kies daar bewust voor en het lukt me om het in praktijk te brengen. Ik word minder snel boos.

Aagje: Soms leek het of er een frisse wind door m'n hoofd ging en op een  gegeven moment voelde ik een trilling in m'n nek.Update 15-7-12: Ze is tegen haar eigen verwachting in met gemak geslaagd voor de verplichte trainingen van haar werk.

Isabelle: Leven is vallen en opstaan. Voor mijn gevoel sta ik gemakkelijker weer op.

Esther: Ik maak eigenlijke nergens meer een probleem van nu. Ik ben veel gelukkiger.

Heleen: Vooral ben ik nog veel opgewekter en blij dan dat ik eigenlijk al van nature ben en alles voelt veel lichter dan voorheen en kost minder moeite. 

Tirza voor: Een maand later is het net of een rem eraf is gehaald in contact met anderen en communicatie. Ik voel me wat vrijer.

Mickey: Ik voel me net als Atlas, gooi de hele wereld op mijn rug en ik kan deze dragen. Bizar dat gevoel van zekerheid, zelfzekerheid en geloof in mezelf. Ik ben echt anders gaan denken.Ik voel me sterker en sterker worden. Oja, mijn advies: iedereen moet aan de BARS!

Yolande: De tijd volgende op de Bars heb ik ervaren als meer in mijn kracht staan en wat zekerder van mezelf.

Christy:  Nu, na ongeveer een maand, kan ik wel zeggen dat ik me vrolijker voel, lichter in het leven sta en iets gemakkelijker loop en beweeg.

Annelies voor: Ik zat niet lekker in mijn vel, het leven liep allemaal niet zoals ik eigenlijk ben. Na: Ik had de dag na de behandeling een raar, maar niet onprettig gevoel in mijn hoofd. Ik kon gemakkelijker toegang krijgen tot mijn partner, die ook behandeld was.

Toon: Ik zat niet meer gevangen en mijn blik was letterlijk breder geworden. .

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf de Bars ontvangen/ervaren. Mail me via het vak op de linkerzijde van deze pagina. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden. dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.