Hoe gaat een      Bars-sessie?

Wat gebeurt er eigenlijk tijdens en na een Bars-sessie?

Het is net zoals je een overtollig bestandje verwijdert van je computer – wanneer je op de verwijder knop klikt dan is het voorgoed verwijderd. Hetzelfde geldt voor de Bars. Door de Bars-punten op het hoofd licht vast te houden worden de Bars actief. Wanneer de Bars actief zijn ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen,beslissingen en overtuigingen op die je ooit hebt gehad. Nog even over die computer, de bestanden worden verplaatst naar de prullenbak, deze wordt geleegd en dan onstaat er ruimte. Vervolgens is het heel goed om je computer te defragmenteren. Dat gebeurt dus als je je Bars laat 'runnen'.Zou je leven niet anders zijn als je vrij was van al deze beperkingen - belemmeringen - blokkades enz.?

Hoe ziet een Bars sessie eruit?

Het enige dat jij hoeft te doen is de tijd nemen en de behandeling ontvangen terwijl je comfortabel ligt te ontspannen in een heerlijk relaxstoel. De ruimte die dan ontstaat in je hoofd geeft rust, vrijheid, kalmte enz. Soms ervaren mensen een licht gevoel in hun hoofd maar dat verdwijnt over het algemeen vrij snel.

De behandeling neemt ongeveer 5 kwartier in beslag voor volwassenen. Bij kinderen is de behandelduur afhankelijk aan de leeftijd, bijvoorbeeld bij babies is het met ongeveer 20 minuten maximaal gebeurd. Voor de kleintjes is het een optie om de behandeling tijdens hun slaapje uit te voeren. De wat oudere kinderen mogen best, als ze de behandeling niet kunnen ondergaan zonder afleiding een dvd kijken. (Dit is in de praktijk helaas nog niet mogelijk). 

Bars wordt dus gebruikt om veranderingen te bewerkstelligen in alle gebieden van jou en je leven. Als je bereid bent te leven vanuit meer bewustzijn zullen alle deuren naar healing zich openen. De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke bol-ronde vorm. Dit genereert meer gezondheid in het lichaam. Onderstaand op het plaatje kan je zien waar de bars zich bevinden.

Klik op het plaatje om te vergroten.