En nu? 2022

We gaan ons nu alleen maar weer her-inneren, dat we uit  één bron komen, we gaan ons weer herinneren dat we allemaal uit dezelfde ‘plas’ zijn ontstaan. We hebben allemaal onze eigen ervaringen gehad de afgelopen reïncarnaties. We zijn man geweest, vrouw geweest, we hebben gemoord, we zijn vermoord, wij zijn geliefd, gehaat, arm, rijk, etc. geweest. Dus we hebben alles al een keer ervaren. We weten inmiddels wel hoe het is om onszelf te ervaren. We hoeven niet meer te leren. Het enige wat we nu moeten doen is ons weer herinneren dat we samen één zijn geweest.

Alles is één

De dualiteit verdwijnt, dus is er straks geen goed of slecht meer, dik of dun. Iedereen ‘is’ .

We gaan snappen dat wanneer we een ander helpen, we eigenlijk onszelf helpen.

Het heeft ermee  te maken dat in essentie alles is ontstaan uit het ‘niets’. Het ‘niets’ is dus alles, alles wat je nu ziet. Ook de mens. Dus alles is energie en energie zit dus in alles, dus alles is van iedereen, iedereen is alles, alles is niets.

Waarom zouden we een ander, dus jezelf, pijn doen, bestelen, vermoorden, uitschelden, of iets dergelijks? Hoe zou de wereld er uit zien als dit niet meer bestond? Deze dualiteit gaat verdwijnen. Begin met ander ook lief te hebben, want dan heb je ook jezelf lief. Begin met jezelf voor te stellen dat het al zo is. Want ook gedachten zijn energie. Wees bewust van hetgeen je denkt. Voor je het weet actualiseren je gedachten zich.