Wat is er mogelijk voor jou.

Onze hedendaagse maatschappij verandert heel erg snel. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het niet kunnen bijhouden. Of erger, mensen die het opgeven.

Met mijn website (en met mijn werk) hoop en verwacht ik wat 'lucht en licht' te brengen. Volgens mij hoeft het allemaal niet zo vervelend of zwaar te zijn. Er is veel mogelijk om het bestaan 'lichter' te maken. Access Consciousness is daar een prima voorbeeld van.

 Ervaar je iets uit de onderstaande lijst?

 • teveel aan stress (werk of persoonlijk)
 • vermoeidheid/ burn-out
 • blessure (acuut, chronisch en terugkerend)
 • (chronische) pijn, lichaamspijnen en ongemak
 • migraine, hoofdpijn
 • onrust en drukte in lichaam en hoofd
 • weerstand tegen bepaalde situaties
 • angsten en/of traumatische ervaringen
 • vaak ziek of verkouden
 • zwangerschapsziekte
 • verslavingen
 • herstel na operatie
 • botbreuken of wonden die langzaam of niet helen

Dan kan ik zeker wat voor je betekenen.

Wat bied ik aan? En wat kan jij er aan hebben?

 Access BARS

Heb je wel eens het gevoel gehad dat je een gebrek aan ruimte hebt voor jezelf? Dat je je hoofd gewoon even op wilt ruimen en af wilt van al die duizenden gedachten die er maar in rond blijven spoken?Dat kan met de Access BARS.Sluit een uurtje je ogen, terwijl ik je hoofd (en leven) “defragmenteer”, door het nalopen van 32 energiepunten op het hoofd. Lees meer hierover op de pagina BARS  en de pagina Veelgestelde vragen over de Bars

 Access Body Processing

Voor specifieke klachten in het lichaam, zoals blessure, pijn, trauma en andere ongemakken uit de bovenstaande lijst zijn er rond de 50 Access lichaamsprocessen. Hiermee laat ik een bepaalde energie door je lichaam lopen die vaak dynamischer werkt dan dat we gewend zijn vanuit de mogelijkheden van andere fysieke behandelmethodes. Lees meer hierover op de pagina: Body Processen

Coaching & Access Verbal Processing

Wil je liever in een gesprek je beperkende gevoelens en gedachten oplossen en andere mogelijkheden bespreken? Dan kunnen we in een Coaching sessie een hoop “clearen” en je energie een andere kant op zetten met Access Verbal Processing. Dit werkt ook zeer goed in combinatie met BARS® of Body Processing.

Lees meer hierover op de pagina: Verbale Processen

Een privésessie

Duurt  60 of 90 tot 120 minuten.

Gecombineerde en langere sessies zijn ook mogelijk. Soms voldoet één sessie voor een bepaalde klacht, soms zijn er meerdere sessies nodig. Samen bespreken we wat mogelijk is. Met gebruik van de Access Processen en de Access Tools “clearen” we beperkingen en blokkades. Access is geen “positief denken” en heeft niks te maken met affirmaties. Access geeft je de kracht en gereedschappen om je eigen kennis te erkennen en dat wat jij wilt veranderen te transformeren op energetisch niveau. Leer om de beperkingen van deze wereld los te laten door middel van de processen en technieken van Access.

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen of wil je meer weten? Lees de andere pagina's of stuur me een e-mail via het contactvak rechtsbovenaan. Vermeld, als je gebeld wilt worden, ook je telefoonnummer. Ik reageer altijd zo snel mogelijk.

All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!

Alles van het leven komt me toe met Gemak, Vreugde & Glorie!