Foundation & Level 1  tot eind 2015

 

23 Januari 2016

Access Bars® met Merlijn Wolsink & Renée Brillemans
30-31 Januari /1 - 2 Februari 2016
Access Foundation met Merlijn Wolsink

 

NOTE: Vanaf januari 2016 worden de Access Foundation & Level 1 classes (beide 2 dagen, vier dagen in totaal) de 4 daagse Access ‘The Foundation’ Class genoemd. De Class inhoud van deze 4 dagen blijft thans hetzelfde tot de herschrijving op 15-18 April 2015 door Gary Douglas & Dr. Dain Heer.

Tot 1 januari 2016 is er nog de mogelijkheid om deze classes afzonderlijk van elkaar te volgen in het format met de ‘oude’ class namen, voordat dit een 4 daagse class wordt. (zie andere tabblad: Foundation)

Access Foundation

Heb jij gemerkt dat het leven lang niet altijd werkt voor jou? Zoek jij naar manieren die jou van beperkingen van deze realiteit los kunnen maken en jou in staat stellen om in onbegrensde mogelijkheden te stappen?

Access Foundation gaat over: los komen uit de matrix van deze realiteit. Je begint te ontdekken welke zienswijzen en overtuigingen je belemmeren op een manier dat wanneer je ze zou veranderen het je zou toelaten te functioneren vanuit vragen, keuzes, mogelijkheden en bijdrage.

Locatie: Dordrecht
Wanneer: 31 - 31 Januari 2016
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Kosten: €630,- (herhaling binnen een jaar 50%)
Pre-requisites: Access Bars®

 

 

Access Level 1

Level 1 zal je een groter besef geven van oneindig zijn en oneindige keuze. Je zal “Wat is nog meer mogelijk?” op manieren ontdekken die je je eerder niet voor kon stellen!

Je maakt uitgebreid kennis met de Elementen van Intimiteit, Relaties, Seks en jouw verbondenheid met de aarde.

Je kan relaties gaan creëren die een ware bijdrage zijn aan jou.

Ook zal je je gewaar worden van hoe het is om werkelijk het leven te creëren zoals jij dat wenst. Wat als je alles waar je naar verlangt met gemak kan genereren en in bestaan kan brengen?

Je krijgt praktische tools, technieken en een aantal dynamische ‘hands-on’ heling lichaamprocessen. De grootste potentie is de mogelijkheid om alles te kunnen veranderen en transformeren.

Locatie: Dordrecht
Wanneer: 1 - 2 Februari 2016
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Kosten: 630,- (herhaling binnen een jaar 50%)
Pre-requisites: Bars® and Foundation

Meer info en registratie:

 

Attentie! Je ontvangt direct na aanmelding een automatische e-mail met informatie. Zorg dat je merlijn@handsonaccess.nl in je veilige lijst hebt staan.
Als je deze e-mail niet ontvangen hebt, neem dan aub. contact op via merlijn@handsonaccess.nl .

Voor GMAIL gebruikers: check na aanmelding aub je SPAM/ongewenste e-mail box!